Home » Blog » Praktijkervaringen » Energetische Therapie in Leiden I Zuid-Holland

Energetische Therapie in Leiden I Zuid-Holland

door | 25 okt, 2017 | Praktijkervaringen

Meer weten van energetische therapie: praktijkvoorbeelden.

Trudy kwam in mijn praktijk met een zware burn-out. Ze was al heel lang met van alles en nog wat bezig, zoals Yoga, coaching, orthomoleculaire geneeskunde . Haar werkgever begeleidde haar ook, door middel van gesprekken met haar manager, de verzuimcoach en de bedrijfsarts. Maar niets hielp. Ze bleef maar zo moe. Ze had al heel veel keuzes gemaakt. Weekenden vrij houden van afspraken, meer leuke korte activiteiten met de kinderen. Haar man deed meer in huis. Pffft . Maar ze bleef alleen zo moe. Ondertussen werden de gesprekken met de bedrijfsarts vervelender en op haar werk en thuis reageerden mensen om haar heen ook steeds geïrriteerder. Ze was nu al een jaar ziek, wilde ze wel beter worden? Ze moest zich maar wat herpakken en gewoon gaan doen. Trudy wist het allemaal niet meer en voelde zich eenzaam.

Energetische therapie en integratie

Bij mijn energetisch onderzoek voelde ik dat haar lichaam nog flink uit balans was. De energiebanen stroomden niet goed. Chakra’s (de verbindingspunten tussen je fysieke en energetische lichaam), draaiden verkeerd om, waren van hun plek en beschadigd. En haar bijnieren waren ook flink uitgeput. Haar dunne darmslijmvlies was beschadigd en nam de voedingsstoffen niet goed meer op en haar lever deed ook niet goed meer zijn werk. Trudy herkende wat ik haar vertelde door de onderzoeken van de moleculair arts. Uit zijn metingen en bloedonderzoek was hetzelfde naar voren gekomen en hij behandelde haar hiervoor door middel van voedingssupplementen. Alleen sloegen deze nog niet voldoende aan.

Flink wat werk te verrichten dus.

De kracht van integratie.

En hier komt de kracht van energetisch werk in combinatie met integratieve psychotherapie naar voren. Samenwerking van verschillende therapieën in de mens creëren. Alles wat Trudy deed werkt op zich heel goed, maar als losse onderdeeltjes komt het allemaal net niet aan. Integratie van alles, verbindingen maken tussen de therapieën, tussen de hersencellen en de organen onderling EN Trudy bewust maken dat zij degene was die het allemaal moest verbinden met elkaar. Wanneer je nog geen beeld hebt wat al die losse behandelingen gaan bewerkstelligen, dan kom je daar ook nooit en ligt je lot nog in handen van de therapie, de therapeut, de medicijnen….maar niet in jezelf. En dat is geen fijn gevoel want dan kun je het niet zelf bijsturen, dan weet je nog niet wat voor jou werkt.

Toekomstgericht.

We zijn gaan kijken naar de toekomst. Ik heb Trudy geleerd hoe ze haar hersenen in kon zetten om een verandering van binnen te creëren. Ze is haar gezondheid door middel van hypnotherapie, gaan visualiseren. Hoe de supplementen hun werk gingen doen in haar lijf. Hoe haar leven er in de toekomst weer uitziet. Wat ze dan doet, hoe zij er zelf dan uitziet, hoe ze zich dan voelt. Wie haar ondersteunt. Ze is gaan opruimen in haar leven. Contacten en activiteiten die geen energie opleverden gaan beëindigen. En daarnaast ben ik energetisch haar organen gaan bijsturen, hun overactieve maar ook de onder-actieve frequenties gaan bijstellen. Hierdoor kwam haar lichaam weer wat tot rust en kon zich weer gaan opbouwen. De energie werd beter verdeeld als het ware. De voedingssupplementen kwamen ook beter op hun plek en haar lichaam kon gewend raken aan een nieuw cel geheugen.

Onderhoud van jezelf is nodig.

Trudy is nu 8 behandelingen verder en komt regelmatig, om de 6 weken, voor een reset. Ze voelt zich al een stuk beter en is weer langzaamaan haar werk aan het opbouwen. Ze beseft wel dat haar gezondheid een actief ontwikkelproces blijft. We hebben ons lichaam gekregen en behandelen het heel lang als een vanzelfsprekend werkend iets. Maar dat is natuurlijk niet zo. Onze auto geven we ook regelmatig een onderhoudsbeurt. Ons lichaam doet het meestal heel lang vanzelf. Tot we worden wakker geschud. En dan…paniek.

Zie jij ook het belang van zorgen voor je lichaam en geest en wil je hiermee aan de slag?

Over mij

 Ik ben Monique Boedart. Mijn missie is mensen te helpen om zich weer energiek te voelen, ondanks hun chronische aandoening.  Ieder mens heeft unieke behoeften en daar wordt  in onze opvoeding en in onze samenleving vaak aan voorbij gegaan. Samen creëren we jouw unieke  nieuwe weg naar gezondheid!  Ik help je weer te voelen wat je nodig hebt, ook al geloof je er niet meer zo in. De oplossing ligt dichterbij dan je denkt..

Volg mij op Facebook!

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin